Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Miloš Teodosić, kapiten reprezentacije Srbije, tužan je zbog poraza od Italije u finalu kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre.

Srbija je izgubila od 102:95 u Beogradu, pa će Italija posle jedne od najznačajnijih pobeda u poslednjih dvadeset godina otići na Igre u Tokio.

PROČITAJTE JOŠ:

Teodosić je na početku izjave istakao da su Italijani odigrali veoma dobar meč, što se posebno ogledalo u broju pogođenih trojki (14/34), u kojima su tokom većeg dela susreta bili na preko 50 posto uspešnosti.

„Ne mislim da smo mi mnogo zakazali koliko su oni odigrali sjajnu utakmicu. Ubacili su dosta lopti, bilo je i otvorenih šuteva, ali ne mogu da zamerim na želji, borbenosti. Bio je ovo jedan loš dan. Bilo je problema sa povredama… Čestitam Italiji, na nama je da izvučemo pouke“, rekao je Teodosić za RTS posle meča.

Na pitanje o stanju Vasilija Micića koji je odigrao samo 13 minuta, Teo kaže da povrede nisu izgovor.

„Ne želim da pričam o povredama jer imamo izgovor, a njih možemo da nabrajamo do ujutru. Ovo je jedan loš dan. Velika tuga što nećemo otići u Tokio, ali valjda ćemo izvući nešto pametno iz ovoga, i ja kao malo stariji, ali i ovi mlađi momci“, istakao je Teodosić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar