Navijači Zvezde i neutralni ljubitelji košarke mogu da uživaju u magiji Miloša Teodosića, u smiraj karijere istinskog maestra.

Zvezda je odbranila trofej Kupa Radivoja Koraća i četvrti put zaredom osvojila „Žućkovu levicu“, a Miloš Teodosić je podigao prvi pehar u crveno-belom dresu i proglašen za MVP-ja finala.

I sve to je maestralni plejmejker uradio sa 36 godina i – povređen. Tokom svakog predaha i boravka na klupi je dobijao tretman leve noge kako bi izdržao sve napore, što dovoljno govori o tome pod kakvim je bolovima igrao, i sa kakvom željom.

I izdržao je, vodio voljeni tim do trofeja, i usput pokazao kako se bori u smiraj karijere, i kako se slavi na pravi način… Inače, Teo je do MVP priznanja došao sa indeksom 27, pošto je zabeležio 16 poena, i po pet skokova i asistencija za 27 minuta na parketu „Čaira“.

PROČITAJTE JOŠ

„Imao je tu veliku želju da u prvom finalu osvoji trofej i jednostavno sva njegova magija je došla do izražaja, i lepota igre. U tim godinama i sa tom energijom igrati, svaka čast, očitao je lekciju kako jedan igrač može da stavi svoj tim na leđa i donese trofej. Sama njegova pojava i komandovanje na terenu deluje lepo, sigurno da je jedan od najlucidnijih igrača u istoriji evropske košarke“, rekao je Miroslav Berić, između ostalog, i u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ posebno istakao onu trojku iz punog trka.

Šta je još rekao o Teovoj magiji čeka vas u videu na vrhu teksta.

Analizirali smo detaljno finale u Nišu, pričali o Branku Laziću, njegovom 90. derbiju i čak 23. peharu u Crvenoj zvezdi, partiji Kevina Pantera i ko je od drugih ekipa hit Kupa Koraća? A da li ste nekad mislili da ćete čuti rečenicu – Napoli je osvojio Kup Italije u košarci?

Šta je Mića Berić rekao o spisku selektora Svetislava Pešića od 15 igrača, kako funkcionišu kvalifikacije za Evrobasket 2025. i šta je sada najvažnije za reprezentativce takođe vas čeka u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcastapple podcastsoundcloud, spotifycastbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Mića Berić: Željko Obradović ima pravo sve da kaže, niko mu ništa nije poklonio 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare