Foto: Screenshot RTS

I dalje se svi navijači Partizana živo sećaju kako ih je prethodnog leta Nikola Mirotić doveo do euforije, a onda odlučio da u poslednjem trenutku promeni odluku.

Delovalo je da je pitanje trenutka kada će Mirotić početi da radi sa Željkom Obradovićem, a umesto toga je on otišao u Milano.

PROČTIAJTE JOŠ

Do danas nije do kraja razjašnjeno šta se desilo do kraja, iako je zbog toga morao da se oglašava i patrijarh zbog navodne umešanosti crkve i politike u taj transfer. Bilo kako bilo ostaće kao priča da je Mirotić dao reč Partizanu, a onda je pogazio.

Kada Mirotić jednom bude završio karijeru možda otkrije šta se desilo, ali „grobari“ mu to svakako neće zaboraviti. Tako je bilo i sa jednim takmičarem u kvizu „Potera“.

Nije bilo potrebe da nazove igrača imenom da i on i Jovan Memedović, voditelj ovog kviza, odmah znaju na koga misli. Zapravo, verovatno je veći deo Srbije odmah znao o kome je reč posle ovakve poruke.

„Hvala na tome, ali da se osvrnem na skorašnju transfer sagu sa jednim košarkašem. Ima ona narodna izreka, čovek se drži za reč, a vo za rogove. Mi smo dali reč jedan drugom da ćemo se držati dogovora, tako da je reč svetinja

„U najkraćem velika šteta, ali dobro. Imate još finalnu poteru da igramo do kraja, pa ćemo videti. Čestitam“, poručio je Memedović.

BONUS VIDEO Top 10 poteza sa meča Partizan – Fenerbahče

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar