Foto: KK Crvena zvezda

Neverovatna slika stiže sa utakmice košarkaša Crvene zvezde i Valensije, tačnije sa klupe srpskog evroligaša. U centru pažnje - Boriša Simanić.

Zvezda je prekinula crnu seriju od pet vezanih poraza na elitnoj sceni i upisala šesti trijumf protiv španskog tima iz isto toliko okršaja u Evroligi.

PROČITAJTE JOŠ

Opet su crveno-beli dominirali, pa posustali i kroz dramatičnu završnicu, u kojoj su ranije padali, konačno došli do pobede.

I trener Saša Obradović i Džordan Lojd istakli su zajedništvo kao jedan od glavnih razloga slavlja, što znači da je i doprinos sa klupe bio i te kako značajan.

Upravo sa klupe stiže bitna podrška kad nema navijača, pa dok su saigrači slavili jedan od pogodaka, Boriša Simanić je sve mirno posmatrao.

Skočili su i radovali su se Ognjen Kuzmić, Aleksa Radanov, Aleksa Uskoković, Lojd i Duop Rit posle jedne trojke, a Simanić…

Talentovani krilni centar poznat je po mirnom temperamentu, bez preteranih reakcija, što je i sada potvrdio, jer mu krv retko kada „proključa“. Dok oko njega sve „gori“, Simanić sve posmatra u svom stilu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar