Foto: KK Crvena zvezda

Kad igra Džordan Lojd, onda igra i Crvena zvezda, ali partije srpskog evroligaša mnogo zavise od Dejana Davidovca.

Crveno-beli su prekinuli crnu seriju od pet poraza u Evroligi i savladali Valensiju na svom parketu u hali „Aleksandar Nikolić“ 76:73.

PROČITAJTE JOŠ

Konačno su Lojd i Džoni O’Brajant odigrali usklađeno, pokazali da mogu zajedno iako je opet bilo oscilacija, ali je pečat na izuzetno važan trijumf stavio Dejan Davidovac.

„Mislim da je još bolje što smo ovako pobedili, pošto smo izgubili u napetim završnicam pre ove. Bitno je što smo mi pobedili u jednoj takvoj završnici, nadam se da ćemo ubuduće igrati još bolje i da ćemo utakmice ranije rešavati“, rekao je Davidovac.

Krilni košarkaš Zvezde postigao je 8 poena uz 5 skokova i 4 asistencije, ali ga je bilo svuda. Daje poseban ton igri ekipe Saše Obradovića i uvek je tu da preuzme odgovornost.

Tako je i sada bilo, pred poslednji minut okršaja sa Valensijom. Nalazio se u gotovo bezizlaznoj situaciji, ali je „Deda“ izmislio poene u ključnim trenucima za 76:71 na 78 sekundi pre kraja.

„Mislim da to stvarno nije bitno. Kao ekipa smo bili dobri, pre svega u prvom poluvremenu i nadam se da ćemo tako nastaviti. Mi smo ekipa koja mora da igra timski, da se razigravamo što više i samo tako možemo da ostvarimo dobar rezultat“, zaključio je Davidovac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar