Svetislav Pešić, selektor košarkaša Srbije, bio je oduševljen onim što je Novak Đoković uradio nakon pobede nad Holgerom Runeom u osmini finala Vimbldona.

Proslavljeni strateg je bio oduševljen kada je video kako je Đoković odgovorio bezobraznoj publici na Vimbldonu.

PROČITAJTE JOŠ

Želeo je da poželi sreću Đokoviću u četvrtfinalu, a onda se pojavila informacija da je Aleks de Minor morao da preda meč zbog povrede.

„Šta, otkazao ovaj? Odlično!“, nasmejao je sve Pešić.

Ubrzo je progovorio o samom tom momentu.

„Toliko sam ponosan što je uzeo mikrofon i saopštio ovim navijačima, to je tako uradio maestralno, ali to je on. To ne može svako. Vi treba da to pišete stalno, kao što je i rekao. Laku noć je rekao, vi to stalno treba da hvalite i pišete kako je lepo rekao“, poručio je Kari.

Šta je Đoković uradio na Vimbldonu?

Nekoliko puta u toku meča su se čuli povici protiv Đokovića, a isprva se činilo da je to samo podrška Dancu.

Ipak, Đoković nema nikakve dileme da je u pitanju bio niz provokacija.

„Svi navijačima koji imaju respekt hvala što su došli ovde, njima čestitam iz dubine srca i duše. A svim onima koji su odabrali da me ne poštuju želim dooobroo veče. Laaakuuu noooć. Laaakuuuu noooć, laakuuu nooooć“, rekao je Đoković aludirajući na produženo „u“ koje se čulo nekoliko puta u toku susreta.

Pokušao je voditelj programa da „odbrani“ navijače, ali Đoković nije želeo da dozvoli da se narativ promeni.

„Ne, ne, to ne prihvatam, Ali to ne prihvatam, Znam da su navijali za Runea, ali ja više od 20 godina na turu i znam šta je šta. To je bio izgovor za zviždanje meni. Igrao sam u mnogo težim okruženjima, verujte mi, ne možete da me dotaknete“, jasan je bio Novak.

BONUS VIDEO Uroš Plavšić za Nova.rs: Zove me nepoznat broj, selektor Pešić s druge strane – nisam znao kako da reagujem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar