Foto: Starsport

Svetislav Pešić izneo je zabrinjavajuće vesti posle odrađenog prvog dela priprema za Olimpijske igre. Dva igrača trenutno nisu na raspolaganju zbog povreda.

Nikola Jović je došao na okupljanje Srbije sa čizmom na nozi, skinuo je, ali i dalje mora da se oporavlja. Dejan Davidovac se takođe povredio.

PROČITAJTE JOŠ

Istakao je najpre kakva je situacija sa košarkašem Majami Hita.

„Nije isto kao za Svetsko prvenstvo, dolaze iz takmičenja… Nismo u dobrom fizičkom stanju i imamo problema sa povredama i nisu toliko važne, ali Nikola Jović je počeo da trenira, individualno… Skinuo je tu čizmu, tako da je u procesu rehabilitacije sa trenerima i ostaje tu sa doktorom i fizioterapeutom koji će mu stajati na raspolaganju, da ovih sedam dana koliko smo na putu, da vide mogu li da ga pripreme kada se mi vratimo iz Abu Dabija da se priključi“, objasnio je Pešić.

Neće na taj put ići ni Davidovac.

„Neće ići sa nama u Abu Dabi. Radiće ovde, tako da samo posebnu pažnju obrate da se Davidovac vrati jer je bio fantastičan, nikad bolji na početku priprema. Nemamo puno rešenja na tim pozicijama i to je problem. To nam fali… To je stanje.“

BONUS VIDEO Urnebesna reakcija Pešića kad je čuo da je Novak u polufinalu, poklonio se Đokoviću i poručio: To ne može svako, samo on

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar