Foto: KK Crvena zvezda

Stefan Marković je obavio sve lekarske preglede i priključio se treninzima Crvene zvezde.

Iskusni košarkaš i trofejni reprezentativac Srbije je sa crveno-belima potpisao ugovor do kraja sezone 2022/2023.

PROČITAJTE JOŠ

„Drago mi je da sam napokon, ovde. Mislim, da su se sada konačno poklopile stvari. Interesovanje Zvezde je uvek postojalo i zahvalan sam im na tome. Mislim da sam prevashodno ja sam prelomio i doneo pravu odluku. Željan sma košarke, da se dokazujem i pomažem ekipi“, rekao je Stefan Marković.

On se posle 11 godina u inostranstvu vraća u srpsku košarku.

„Dosta se toga promenilo i u srpskoj košarci i u Beogradu. Drago mi je da je Zvezda u kontinuitetu u Evroligi i što se Dejan Radonjić vratio u klub. Dopada mi se njegov stil igranja, a njegova filozofija je bila jedan od razloga da dođem u Zvezdu“, istakao je Marković.

On je istakao da Zvezdu očekuje paklen ritam do kraja sezone i da je svaki igrač bitan.

„Moram žestoko da radim i da treniram kako bih uhvatio formu svojih saigrača. Dug je put pred nama kako bi ostvarili najviše ciljeve“.

Novi košarkaš Crvene zvezde je već imao prilike da igra sa dosta igrača iz ove ekipe.

„Sa nekima sam igrao u reprezentaciji, Simonovića znam iz Hemofarma i Luka je tamo igrao u mlađim kategorijama. Erona Vajta znam iz Zenita, već smo se čuli kada je potpisao za Crvenu zvezdu. Srećan sam što vidim neke momke i prilikom da upoznam nove saigrače. Zadovoljan sam što sam ovde“, rekao je Marković.

Stefan Marković je dočekan ovacijama u hali “Aleksandar Nikolić” prilikom prvog izlaska pred navijače crveno belih koji su i na taj način jasno stavili do znanja da će se iskusni bek u crveno-belom osećati kao kod svoje kuće.

Gledajte Crvenu zvezdu u Evroligi uz SBB i EON pakete

Utakmice Crvene zvezde u Evroligi mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta. (PROMO)

BONUS VIDEO Spektakularna atmosfera na utakmici Crvena zvezda – Asvel

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar