Stefan Jović, Foto: Starsport

Srpski košarkaš Stefan Jović trebalo bi da bude promovisan kao novo pojačanje Crvene zvezde, nezvanično saznaje Nova.

PROČITAJTE JOŠ:

Jović je blizu dogovora sa klubom i popunio bi poziciju plejmejkera, sa koje je nedavno otišao Lengston Hol, a na spoljnim pozicijama Zvezdu su napustili nosioci igre Džordan Lojd i Kori Volden.

Stefan se nedavno povredio dok je bio sa reprezentacijom Srbije u kvalifikacijama za Olimpijske igre. Oštetio je mišić i procenjeno je početkom meseca da ga čeka pet, do sedam nedelja oporavka.

Zvezda to može da iskoristi. Jović je bio na meti Panatinaikosa dok je igrao dobro u timu Srbije, ali ga je povreda sprečila da digne formu.

Nije igrao aktivno nekoliko meseci od kada je otišao iz Himkija, a sada bi stigao u tim gde već poznaje sistem, Dejana Radonjića, Marka Simonovića, Luku Mitrovića, Branka Lazića, Nikolu Kalinića.

Jović je već nastupao za crveno-bele, sa velikim uspehom do 2014. do 2017. godine. Nakon toga je dve sezone proveo u Bajernu iz Minhena i još dve u Himkiju. Sada su ostali detalji da se nađe među povratnicima na Mali Kalemegdan.

Da podsetimo, pre Jovića, Zvezda je zvanično promovisala Erona Vajta, Nikolu Ivanovića, Nikolu Kalinića, Stefana Lazarevića i Luku Mitrovića.

BONUS VIDEO: Poraz Srbije od Italije u kvalifikacijama za Tokio

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare