EPA-EFE/MONICA M. DAVEY

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Stef Kari ne može da bude zadovoljan početkom nove sezone u NBA ligi, jer je njegov tim ubedljivo poražen u dve prve utakmice od Bruklina i Milvokija.

U petak uveče Voriorsi su poraženi od Milvoki Baksa sa 138:99 i to bez najboljeg izdanja Janisa Adetokumba, zvezde tima iz Viskonsina.

PROČITAJTE JOŠ:

Janis je ubacio 15 poena, ali je veoma loše šutirao iz igre i sa 31 poenom ga je nadmašio Kris Midlton, dok je Kari za „ratnike“ postigao 19 poena.

„Moramo biti fokusiraniji. Kad ti ne ide, kad promašuješ, ponekad se stvara tendencija forsiranja umesto razmišljanja. Kolektivna inteligencija nam mora biti mnogo bolja u tim trenucima, moramo zajednički da radimo na kreiranju dobrih šuteva, a to će doći vremenom“, rekao je Kari.

Voriorsi će sada odigrati protiv Čikaga sledeći meč i tu imaju šansu da pobede, ali je sva prilika da im je i ova sezona propala zbog povrede Kleja Tompsona koji je pokidao Ahilovu tetivu.

Zato će tim iz San Franciska morati da se, bez Grina, oslanja samo na Karija koji će imati podršku u vidu Kelija Ubrea, Džejmsa Vajzmana i još nekolicine igrača.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar