Košarka, lopta, koš, košarkaška lopta
Foto: Shutterstock

Nije baš bilo lepo pratiti šta se dešava sa Slogom iz Kraljeva u poslednje vreme

Košarkaši kraljevačke Sloge 18. januara štrajkovali su na dan utakmice sa Tamišom u Pančevu, jer su se usprotivili upravi kluba zbog neisplaćenih zarada.

Utakmica je registrovana službenim rezultatom 20:0, a prema pravilniku KLS-a, Sloga je kažnjena na adekvatan način. Zbog toga joj je oduzet jedan bod, a ima i finansijskih posledica.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon svih tih nemilih scena, kompletna uprava Sloge podnela je ostavke, javlja portal „Krug“.

„Bili smo u zaista korektnim odnosima. Nije bilo nikakvog pritiska ni da podnesemo ostavke. Mi smo se borili, sanirali smo ogromne dugove iz prethodnog perioda. Da smo sezonu završili do kraja sigurno bi bili isplaćeni svi dugovi koji su postojali. Nema razloga ni da to ne uradi neka nova, naredna uprava koja dođe. „Sloga“ će, sigurno, biti na stabilnim nogama. Mnogi su prozivali upravu „Sloge“, a da nisu pomenuli da je „Sloga“ baš juče dobila tri nagrade: za najbolji klub, trenera i seniora. Sve je to zasluženo, a nisam baš siguran da bi to mogli da urade da nisu imali adekvatne uslove za rad. Zato deluje neverovatno da se sve ovo dogodilo zbog dve neisplaćene plate igračima“, rekao je Vladimir Đoković, doskorašnji direktor Kluba za portal „Krug“.

PROČITAJTE JOŠ:

Pričao je i o utakmici sa Tamišom, odnosno postupku igrača.

„I igračima sam rekao kako smatram da su morali da odu na utakmicu u Pančevo. Možda da u znak protesta sednu na parket jedan minut, ali je klubu neodlaskom na utakmicu naneta ogromna šteta, jer se to u istorji “Sloge” nikada nije dogodilo. Igrači „Slobode“ iz Užica nisu primili četiri plate, pa im nije pao na pamet ovakav način iskazivanja nezadovoljstva“.

Do formiranja nove uprave, klupske zadatke će obavljati drag Kraljevo.

Košarkaši „Sloge“ sledeće nedelje – od 22. do 28. januara odlaze na odigravanje utakmica u Banjaluku u okviru 8, 9. i 10. kola ABA 2 lige.

BONUS VIDEO Trojka Nedovića i poslednji napad Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar