Nemanja Nedović, košarkaška reprezentacija Srbije
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Igor Kokoškov, selektor košarkaša Srbije, neće moći da računa na dvojicu igrača za meč sa Meksikom (sreda, 20.00) zbog zdravstvenih problema.

PROČITAJTE JOŠ

Aleksa Avramović je dobio udarac na „Akropolis kupu“ i procenjeno je da je bolje da preskoči duel sa Meksikom.

Na meču neće biti ni Nemanje Nedovića koji se i dalje oporavlja od preležanog koronavirusa. Potreban mu je još neko vreme za oporavak pre nego što ponovo može da trenira bez rizika.

Meč sa Meksikom igraće se u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a zbog ograničenja će do 2.400 navijača moći da prisustvuje susretu.

Srbija je u Atini savladala Portoriko, Meksiko i Grčku, a selektor Kokoškov je u utorak najavio da će se „orlovima“ priključiti još neki reprezentativci.

„Posle turnira u Atini, ostala nam je još jedna provera pred ulazak u balon i odlučujuće borbe za Olimpijske igre. Imaćemo nakon toga još pet dana za trening i konačno usvajanje svega onoga što želimo da igramo. Priključiće nam se još nekoliko igrača, Micić, Kalinić, Teodosić… Oni su radili u Beogradu, a danas će imati prvi trening sa ekipom. Vreme nam ne ide na ruku, ali iz dana u dan se adaptiramo i trudimo da ostvarimo cilj, a to je plasman u Tokio. Biće nam drago i da malo osetimo publiku, iako u smanjenom kapacitetu. Mislim da će nam prijati da čujemo aplauze sa tribina i podršku reprezentaciji“, rekao je Kokoškov.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar