Nikola Jokić, Majlk Porter Junior Denver Nagets
Foto: Tanjug/Troy Taormina/Pool Photo via AP, File)

Majkl Porter, otac Majkla Portera Juniora, reagovao je nakon što je njegov sin postigao trojku za pobedu protiv Portlanda (147:140, 3-2 u seriji). Ipak, mnogima je upalo u oko da je više hvalio Nikolu Jokića, nego rođenog sina.

Porter Senior radi kao košarkaški trener i direktor razvoja igrača na Univerzitetu Kolumbija, pa je sa velikom pažnjom ispratio sve mečeve Nagetsa ove godine.

Nije se često oglašavao, ali je potez Jokića na kraju susreta i njega potpuno raspametio.

PROČITAJTE JOŠ

„Naravno da sam voleo trojku Majkla Juniora u finišu meča, ali da li ste videli dodavanje? Jokić je čekao Erona Gordona, koji je privukao na sebe Roberta Kovingtona korak ili dva ka liniji, a onda poslao savršeno dodavanje preko cele odbrane. Jokić je prelep basketaški um“, napisao je Porter Senior.

Usporeni snimak ove akcije možete pogledati na snimku ispod, a reakcija publike nakon lob asistencije Jokića bila je fantastična.

Srpski centar je postigao 38 poena, uz 11 skokova i devet asistencija i doveo Denver do važnog trijumfa (3-2 u seriji). Ipak, Portland se nije predavao, pa je Nagetsima bilo potrebno 58 minuta košarke da slome otpor rivala.

Majkl Porter Junior je susret završio meč sa 26 poena, 12 skokova i tri asistencije, a na terenu je proveo i minut više od Jokića (47).

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar