Foto: Screenshot / Youtube / NBA on TNT

Boban Marjanović živi svoje snove i apsolutno je jasno zašto stalno ima osmeh na licu.

Reprezentativac Srbije je prava zvezda NBA lige, ali vremenom razlog za to nisu bili samo njegova visina i nesvakidašnja pojava, već i košarkaško umeće.

PROČITAJTE JOŠ

Centar Dalasa je to demonstrirao u drugoj utakmici plej-of serije protiv Los Anđeles Klipersa kada je za nešto manje od deset minuta na parketu upisao 13 poena i uhvatio devet lopti.

To je bio dovoljno dobar razlog da bude gost u, sada već kultnoj emisiji Inside the NBA na mreži TNT.

Bobanu se najpre javio niko drugi do – Šakil O’Nil.

„Kaži prijateljima i porodici u svojoj zemlji da te ovde volimo i poštujemo. Hvala ti što dobro predstavljaš visoke igrače. Volim te, volim kako igraš“, rekao je legendarni centar.

Boban je imao malu tremu i to je priznao.

„Prvi put sam ovde, malo sam nervozan, slušalice ne odgovaraju mojim ušima, ako ih budem polomio kupiću nove, obećavam“, rekao je Marjanović, naravno uz širok osmeh.

Posle Šeka red je došao na još jednu legendu, Čarlsa Barklija, koji je apostrofirao izjavu Kristapsa Porzigisa u kojoj je naveo da je Marjanović njemu neka vrsta mentora.

„Ako on to kaže, prihvatiću to. Morao sam da ga smirim u prvoj utakmici posle isključenja, da ne uradi još nešto glupo. Čuvamo ga, mora da bude pametan, rekao sam mu tada da uđe u svlačionicu i odmori…“

Govoreći o svojoj ulozi rekao je da uživa u svakom segmentu.

„Imam uspone i padove, ja sam igrao prvu srpsku ligu, odatle dolazim i odatle sam krenuo, ako ovde igram, uživaću, ako sam na klupi, uživaću, ako nisam aktivan i tada ću uživati u svlačionici. Pokušavam da uživam u svakom trenutku i da imam osmeh na licu“.

Potom se javio i Šek.

„Bobane, moje iskustvo sa igračima koji se prezivaju na „vić“ i dolaze iz Srbije je da su veliki šuteri…“

„Radim na tome, tri tačke…“, odgovorio je Boban, kome je Šek dao i novi nadimak, imitirajući repliku koju je često izgovarao Lurč, lik iz serije Porodica Adams.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram