Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Saša Obradović, bivši trener košarkaša Crvene zvezde, ponovo će biti na klupi crveno-belog tima, doduše onog iz Monaka.

Obradović je u decembru 2020. godine, nakon poraza u Sankt Peterburugu od Zenita, raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom zbog serije loših rezultata u Evroligi i ABA ligi.

PROČITAJTE JOŠ...

Od odlaska sa kormila tima sa Malog Kalemegdana bio je bez posla, ali je ipak odlučio da se vrati trenerskom pozivu kada je Monako odlučio da se rastane sa Zvezdanom Mitrovićem.

„Monako je srećan da objavi potpis Saše Obradovića kao trenera. Dobro došao nazad“, naveli su u dobrodošlici na zvaničnom Tviter nalogu kluba iz kneževine Monako.

Po potpisu, Obradović je za zvanični klupski sajt rekao:

„Znate da je lepa destinacija. Klub raste, imali su prošle sezone dobre rezultate. Klub raste, konstantno se ulaže u njega, ima svetlu budućnost. Ambiciozna ekipa sa ljudima koji žele mnogo na čelu. Odlična prilika za trenera“, rekao je Obradović.

Podsećamo, Obradović je na klupi Monaka već sedeo u sezoni 2019/2020, odakle je i stigao na Mali Kalemegdan, a nakon neuspele epizode u Crvenoj zvezdi, vraća se u Francusku kako bi pomogao ekipi da napravi iskorak u odnosu na dosada prikazane rezultate, pošto nakon 14 odigranih kola sa skorom 5-9 zauzimaju 14. mesto na tabeli i udaljeni su od borbe za plasman među osam najboljih timova.

BONUS VIDEO Neverovatan koš Nikole Kalinića

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar