Foto: Pedja Milosavljevic / Starsport

Košarkaši Sakramento Kingsa su neuspešno započeli niz pripremnih utakmica za nastavak NBA sezone.

Tim trenera Luka Voltona je poražen rezultatom 104:98 od Majamija.

PROČITAJTE JOŠ

Američki mediji navode da restart sezone zahteva i restart u redovima Kingsa, za koje ističu da su izgledali „zarđalo“.

„Bez startera, Dierona Foksa, Herisona Barnsa i Rišona Holmsa, Kingsi su sporo rotirali u odbrani, previše lopti su izgubili i mučili su se da pronađu ritam u odbrani, navodi Džejms Hem, novinar NBC Sportsa.

Paljba sa linije za tri poena ekipe Majamija bila je nepremostiva prepreka za Kingse koji nisu uspeli ni da uzvrate istom merom.

„Pošto je Dieron Foks povređen, a Barns je i dalje u Sakramentu, Kingsima je neophodan veliki doprinos dvojice bekova, Badija Hilda i Bogdana Bogdanovića“.

Hem ističe da se to nije dogodilo.

„Bogdan je bio starter, ali nije bio faktor. Završio je meč sa tri poena, uz jedan pogodak iz igre i četiri faula za 24 minuta, što nije karakteristično za njega. Hild nije mogao da ubaci šut na početku, ali se vratio i bio najefikasniji sa 19 poena. Uz to, izgubio je tri lopte, potpuno van rezona“.

Uz Hilda, najefikasniji u timu bio je Nemanja Bjelica.

„On i Kent Bejzmor će imati ozbiljne minute. I obojica su bili dobri. Bejzmor je startovao kao krilo, bio je odličan u odbrani, iako je imao probleme sa faulovima, uspeo je da upiše 11 poena uz četiri skoka i par ukradenih lopti. Uz novu frizuru, Bjelica je imao tri pogotka iz četiri pokušaja i sedam pogodaka iz osam slobodnih bacanja za 18 minuta. Nije bio izvanredan, ali je pomogao da se tim stabilizuje i završio sa 13 poena utakmicu“, naveo je Hem.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar