Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Mnogi navijači Crvene zvezde godinama su se okupljali na forumu i portalu "Redstarbelgrade", koji je objavio da je prestao sa radom.

PROČITAJTE JOŠ

Ove nedelje, Novak Đoković je ukazao ovom zvezdaškom mestu veliku čast noseći njihovu majicu na utakmici Crvena zvezda – Barselona, a praktično dan posle toga, saopšteno je da je forum prekinuo sa radom.

„Poštovani zvezdaši, od dana svog nastanka, RSB je imao ideju da širi vrline zvezdaštva i okupi što veći broj zvezdaša u jednu veliku porodicu. Forum RSB, forum svih navijača Crvene zvezde, uvek je služio za kvalitetnu razmenu mišljenja i rađanje ideja, od kojih su neke mnogo donele našem voljenom klubu. U poslednje vreme RSB je postao poprište sukoba, čime je svrha njegovog postojanja prestala da postoji. Želimo da vam se zahvalimo za sve godine i poželimo puno zdravlja, sreće i uspeha. I najbitnije, ne zaboravite da je uvek važno voleti Crvenu zvezdu. Do nekih srećnijih vremena, vidimo se na stadionima i u halama“, saopšteno je na sajtu redstarbelgrade.rs.

Inače, nedavno je došlo do kulminacije tenzije između navijačke grupe i simpatizera kluba koji nisu bili blagonakloni prema navijanju za Olimpijakos tokom prelomnih momenata utakmice.

Zbog bratstva navijača sa pristalicama Olimpijakosa, već godinama dolazi do tenzija, naročito na evroligaškim mečevima, kada zvižduci simpatizera „poklope“ pesmu Delija.

Sve to se prelilo i na virtuelni prostor, a na nedavnom meču, Zvezda je pirejski tim pobedila sa 81:76.

BONUS VIDEO Delije skandiraju Olimpijakos, ostatak navijača Zvezde zviždi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare