FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda; Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

U trenutku kada se sezona nalazi u punom jeku, sa obe strane Topčiderskog brda dolazi do optužbi. Ipak, ovog puta to ne rade direktno klubovi, već navijači.

PROČITAJTE JOŠ

Navikli smo godinama da prepucavanje navijača uvek teži inovativnosti, ali ovog puta je barem neko zatajio.

Tako se na sva zvona govori o navodnom direktnom konfiktu između Dejana Stankovića i Milana Borjana u svlačionici Crvene zvezde nakon remija sa Radnikom (1:1). Surduličani su ove sezone Zvezdi oduzeli čak pet bodova u borbi za titulu, pa je sasvim očekivano moralo da dođe do ozbiljnih razgovora.

Ipak, navijačke stranice koje objavljuju redovno vesti o dešavanjima iz Partizana ovog puta su veliku pažnju posvetile situaciji na stadionu „Rajko Mitić“.

„Kako saznajemo, posle utakmice sa Surdulicom izbio je incident u Zvezdinoj svlačionici izmedju Borjana i Stankovića. Deo Zvezdine svlačionice okrenuo se posle ovog incidenta protiv trenera. Takodje, nezadovoljstvo podriva i činjenica da se Milošu Degeneku duguje velika svota novca i da je to jedan od razloga zbog kojih ne igra. U kojoj meri će ovo uticati na dalju trku za šampionsku titulu ostaje da vidimo…“, napisao je Instagram nalog Pbg.news jedan od onih koji odlično zna šta se dešava u svlačionici crno-belih.

Sličnu vest je objavio i Partizannet na Instagram stranici, ali sa nešto drugačijim opisom.

„Zašto ćuti Srbija?

Kako nezvanično saznajemo sinoć je na najdubljem stadionu posle fudbalskog usledio i boks meč gde je pobednik bio Snežin mali, a deblji kraj izvukao trener koji se odaziva na Mister.
Snežin mali je zbog toga prebačen u kik boks klub i neće braniti sutra.

Naš izvor javlja da je sledeći transfer u kik boks Degenek, razloga je 900.000 u valuti EU.

Poznato je da lažni doktor hoće da menja mistera, a sada ima punu podršku od kapitena.

Javljamo se iza ponoći sa novim pikanterijama.“

Ipak, da se ovo ne dešava nimalo slučajno svedoči i reakcija sa druge strane brda. Samo ukoliko ste dobro pročitali prvi odlomak primetićete i da je konstrukcija rečenica potpuna ista. Čudno? Zapravo su samo promenjena imena.

Tako na društvenim mrežama možete videti isečak koji i te kako liči na prvi tekst, ali sada ima drugačije aktere. U pitanju je svlačionica KK Partizan.

„Kako saznajemo, posle utakmice sa Cedevitom, izbio je incident u Partizanovoj svlačionici između Smailagića i Obradovića. Deo Partizanove svlačionice okrenuo se posle ovog incidenta protiv trenera. Takođe, nezadovoljstvo podriva i činjenica da se Kevinu Panteru duguje velika svota novca i da je to jedan od razloga zbog kojih ne igra“, pisalo je u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Partizan.net (@partizannet)

BONUS VIDEO Zvezdini klinci grme na Marakani tokom prozivanja ekipe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar