Foto: StarSport

Boriša Simanić, doskorašnji košarkaš Crvene zvezde, pojačao je Megu, objavio je poznati košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović.

Simanić, nekada dominantni krilni centar iz mlađih kategorija Zvezde, nije ispunio pun potencijal u seniorskom timu i nije igrao konstantno u poslednjim sezonama.

PROČITAJTE JOŠ:

Dobar skok, solidan šut spolja i fizičke predispozicije nisu pomogle Boriši da se nametne trenerima u Zvezdi, pa je njegova situacija sada, kad je napunio 23 godine, deluje beznadežno.

Prema rečima Ražnatovića, samo deluje tako, jer „Miško“ veruje da će Simanić u Megi dobiti odskočnu dasku kakvu je svojevremeno imao Boban Marjanović.

„Sportske karijere su pune uspeha i padova, i jako je važno da se u kriznim momentima ne odustane. Boban Marjanović je sa 24 godine, bio u gotovo beznadežnoj situaciji, iz koje se pametnim odlukama i vrednim radom, uz pomoć okruženja, koje je u tom trenutku izabrao, uspeo izvući. Preokrenuo je tok karijere i već godinama nastupa u NBA ligi! Boriša Simanić, je u ovom trenutku godinu mlađi no što je Boban bio u tom momentu, ali je trenutak u kome se nalazi gotovo identičan. Stoga je, Boriša, odlučio da na neki način prati put Bobana, i rešio je da karijeru nastavi u Megi Sokerbet, klubu sa kojim je danas potpisao profesionalni ugovor i nadajmo se promenio putanju svoje sportske karijere“, objavio je Ražnatović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miško Ražnatović (@misko4raznatovic)

Marjanović se pre devet godina vratio u Srbiju posle epizoda u CSKA, Žalgirisu i Nižnjem Novgorodu. Došao je u Radnički iz Kragujevca, a onda ga je preuzela Mega.

Tamo je dominirao, prešao je u Crvenu zvezdu, gde je tokom dve sezone do 2015. bio jedan od najboljih igrača i već šest godina uspešno nastupa u NBA ligi.

Počev od San Antonio Sparsa, preko Detroit Pistonsa i Los Anđeles Klipersa, do Filadelfije i Dalas Maveriksa, Marjanović je sebi prokrčio put do NBA zvezda, zašta Simanić tek mora da se izbori.

Podsetimo, on je u dresu Zvezde do sada imao svega 3,3 poena i 1,2 skoka u ovoj sezoni ABA lige, s tim što je odigrao svega šest mečeva.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar