Foto: ABA liga / Budućnost VOLI

Dejan Radonjić, trener košarkaša Crvene zvezde, rekao je nakon pobede u prvom meču polufinalne serije da je njegova ekipa do pobede nad Igokeom došla strpljivom igrom.

Crvena zvezda je na svom terenu pobedila Igokeu sa 76:61 zahvaljujući sjajnoj poslednjoj četvrtini koju je Zvezda dobila sa 20:6.

PROČITAJTE JOŠ...

„Igokea je u prvom delu odlično igrala u oba smera, precizna, skakali su bolje od nas, šutirali u visokim procentima. Mi smo taj deo utakmice odigrali onako kako ne bi trebalo protiv ovakvog rivala. Drugačije je sve izgledalo u nastavku. Broj koševa govori da je odbrana bila dobra, ali ono što je bilo važno jeste da smo rezultat gradili strpljivo i tako došli u situaciji da kontrolišemo susret i dođemo do pobede“, istakao je Radonjić po završetku susreta.

Trener Zvezde je potom dodao da je, kako bi pobeda bila zabeležena i u drugom meču, neophodno pružiti partiju makar na približnom nivou.

„Biće teško, Igokea je u svakoj utakmici pokazala čvrstinu i da igra dobro protiv nas. Nisu oni ovde tek tako, što su i dokazali. Moramo da budemo bar na istom nivou u petak kako bismo bili u prilici da dobijemo i drugi meč“, zaključio je Radonjić.

Drugi meč serije igraće se u Laktašima, 7. maja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar