Radonjić na prvom treningu po povratku u Zvezdu, Foto: KK Crvena zvezda

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić obratio se po prvi put od povratka u crveno-beli tabor rekavši da nema mnogo prostora za priču, već za rad.

Radonjić je u četvrtak na mestu trenera Zvezde zamenio Sašu Obradovića koji je otišao posle neuspešnog prvog dela sezone u Evroligi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Veliko mi je zadovoljstvo i radujem se povratku u Crvenu zvezdu. Nema vremena za mnogo priče, idemo odmah u salu da radimo i treniramo. Imamo samo jedan dan do sledeće utakmice u ABA ligi i maksimalno smo okrenuti ka Igokei i nedeljnom duelu u Laktašima“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

On je u petak održao prvi trening sa ekipom, igrači su prošli testiranje na koronavirus, pa je sve spremno za pripremu za Igokeu u Laktašima, a taj meč je na programu u nedelju od 17 sati.

Podsetimo, Saša Obradović se od navijača oprostio emotivnom porukom i rečima da mu je žao što nije osetio makar sekund atmosfere koja ga je i privukla da letos preuzme tim srpskog šampiona.

Radonjić je već vodio Zvezdu od 2013. do 2017. godine i vodio ju je do Top 8 faze Evrolige pre četiri godine.

Od njegovog odlaska, nijedan trener nije mogao da se ustali na Malom Kalemegdanu od Dušana Alimpijevića, preko Milana Tomića i privremenih rešenja u Milenku Topiću i Andriji Gavriloviću, do Dragana Šakote i Saše Obradovića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar