Foto: KK Crvena zvezda

Nekadašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić i zvanično se vratio u petak na klupu crveno-belih, sa kojima je potpisao ugovor na godinu i po dana.

„Na tom mestu zameniće dosadašnjeg trenera Sašu Obradovića. Dejan Radonjić se vraća na mesto najvećih trenerskih uspeha, a prvi trening sa ekipom odradiće u petak popodne“, poručili su sa Malog Kalemegdana.

PROČITAJTE JOŠ

Ekipu će u drugom mandatu zvanično prvi put voditi u nedelju (17), na utakmici 12. kola ABA lige sa Igokeom u Laktašima.

Radonjić je po povratku potpisao ugovor na godinu i po dana, odnosno do kraja sezone plus još jednu, što znači do leta 2022, saznaje Nova.rs.

Crvenu zvezdu je najpre vodio u periodu od aprila 2013. do kraja sezone 2016-2017, tokom kojeg je vodio tim 326 puta i ostvario 239 pobeda. Kao trener crveno-belih osvojio je devet trofeja u ABA ligi, domaćem prvenstvu i Kupu Radivoja Koraća.

Nakon toga je dve sezone vodio sa uspehom Bajern iz Minhena sa kojim je osvojio dve titule prvaka Nemačke.

„Crvena zvezda želi mnogo uspeha Dejanu Radonjiću u novom mandatu na mestu prvog trenera crveno-belih“, zaključuje se u saopštenju na klupskom sajtu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar