Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Trener Zvezde utučen.

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde, nije krio razočaranje nakon poraza od Partizana 112:84:

„Dva-dva… Posle samog početka utakmice, gde smo izgledali zadovoljavajuće, nakon tih nekih minuta bili smo apsolutno drugačiji. Paritzan je bio veoma čvrst, nisu nam dozvolili kontrolu, u odbrani smo bili slabi, mekani. Na kraju su napravili razliku koja je omogućila takav kakav je bio“, rekao je na početku konferencije za medije.

PROČITAJTE JOŠ...

Potom je dodao:

„Čitavim tokom sezone smo želeli da sezonu završimo kao prvi kako bismo igrali pred našim navijačima, to toga je i došlo. Nadam se da ćemo izvući pouke i uspeti još jednom da savladamo Partizan i doćemo do titule. U odbrani smo bili slabi, mekani, sa slabom koncentracijom, oni su pronalazili dobre pozicije, kontrolu napada… Sigurno da je prednost lako analizirati. Mislim da je ovaj broj poena posledica sjajnog šuta. U plej-ofu je neophodno dobiti utakmicu, to je to. Moramo da napravimo dobru analizu. Rekao sam da veoma poštujem Partizan, i tad sam najavio da će biti veoma velika borba. Ne bih se bavio prognozama i procentima. Naša želja je da još jednom savladamo Partizan, potrudićemo se da to učinimo.“

Nadovezao se i na sledeći meč koji je na programu u ponedeljak:

„Moramo da odigramo dobro, to je to, da bismo pobedili Partizan. Moramo da igramo dobro, da uradimo stvari koje su potrebne sa obe strane i pokušamo da dobrom igrom dođemo do onoga što želimo.“

Potom se osvrnuo na gest kojim je Uroš Trifunović izazvao haos u samoj završnici:

„Pozvao bih naše navijače da nas bodre, da nam u ponedeljak pomognu protiv večitog rivala. Da budu glasni, budu korektni… Imamo situaciju kako se protivnički igrač ponašao prema nama. Od naših igrača niko nije pokazao bilo kakvo nepoštovanje. Veoma loše se osećam. Želim da navijanje bude korektno, što znam da neće biti lako.

Prišao je Željko na terenu, uputio izvinjenje, ali… Opet kažem, moj osećaj je veoma loš, i što me boli je to što nijednim gestom nismo uradili bilo šta loše prema protivniku. Šta smo uradili da ovako nešto zaslužimo, na 25 razlike? Da je bilo gusto, tenzija, mogao bih da razumem… O čemu se radi?“, zapitao se Radonjić.

BONUS VIDEO Slavlje igrača i navijača Partizana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare