Foto: Starsport

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde, kompletirao je stručni štab koji će mu pomagati u radu tokom nastavka takmičarske sezone na klupi crveno-belih.

Novi članovi su Goran Bošković, nekadašnji igrač Crvene zvezde i selektor reprezentacije Ukrajine koji će obavljati funkciju prvog pomoćnika Dejana Radonjića, kao i Mića Dinić koji je priključen stručnom štabu kao jedan od pomoćnika.

Bošković je prve igračke korake načinio u košarkaškom klubu Podgorica. Nakon toga je nastupao za Radnički, FMP Železnik, Budućnost, a u Yvezdi je proveo tri sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Po završetku igračke karijere (igrao još i za Hapoel, Limož, Nansi) okrenuo se trenerskom poslu, a velike uspehe ostvario je sa košarkašicama Budućnosti sa kojima je osvojio dve titule WABA lige, uz to je bivši član stručnog štaba reprezentacije Crne Gore i aktuelni selektor Ukrajine.

Deo stručnog štaba postao je i Miodrag Dinić. Igračku karijeru gradio je kroz OKK Beograd, Metalac, Tamiš, i Spartak, a trenersku kao pomoćnik u FMP, u periodu od 2014-2020. godine. U više navrata bio deo stručnog štaba juniorske reprezentacije Srbije.

Dolaskom Boškovića i Dinića kompletiran je stručni štab crveno-belih u kome se nalaze još Nikola Birač i Saša Kosović.

Foto: Starsport

Za fizičku spremu crveno-belih zadužen je Aleksandar Lukman koji je bio kondicioni trener Zvezde u šampionskoj 1997/1998, potom 2009/2010, a onda i od 2011. do 2014. godine . Vratio se na istu poziciju u periodu od 2018. do prekida sezone zbog pandemije koronavirusa.

Stručni štab Crvene zvezde čine prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Bošković, Saša Kosović, Nikola Birač i Miodrag Dinić, kondicioni trener: Aleksandar Lukman, fizioterapeuti Milorad Ćirić i Miljan Nićiforović, doktori Nebojša Mitrović, Boris Gluščević, Milan Mirković i Darko Bajec.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare