Foto: Srdjan Stevanovic/Starspor

Jedan od bitnijih mečeva sezone za tim sa Malog Kalemegdana protiv ozbiljnog protivnika.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da će njegov tim probati da odigra najbolje protiv Budućnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Podgoricu gde će u subotu igrati zaostali meč 15. kola ABA lige (21.00).

„Posle izuzetno napornog ritma trudili smo se da osvežimo tim, očekuju nas još tri meča do kraja regularnog dela sezone, prvi je protiv ekipe Budućnosti koja je u dobrom ritmu nakon nekoliko vezanih pobeda. Trudićemo se da odigramo najbolje moguće u ovom trenutku“, rekao je Radonjić, a preneo klupski sajt.

Zvezda trenutno ima najbolji skor u ABA ligi sa 21 pobedom i dva poraza, dok je Partizan sa 21 trijumfom i četiri izgubljena meča drugi najbolji tim.

Budućnost je treća sa skorom 18-6, pa Marko Simonović, krilni igrač crveno-belih tvrdi da njega i ekipu čeka težak okršaj.

Marko Simonović I Branko Lazić, KK Crvena zvezda
foto: Djordje Kostic /STARSPORT

„Očekuje nas teška utakmica sa timom koji ove sezone ima najveće ambicije što je pokazao dosadašnjim igrama. Vezali su nekoliko pobeda u prethodnom periodu i igraju ovaj meč na svom terenu gde će imati podršku svojih navijača. Sa naše strane želimo da odigramo dobru utakmicu da odgovorimo na energiju koja će sigurno biti prisutna kod igrača Budućnosti. imamo još tri utakmice koje nadoknađujemo i zna se da nam je za osnovni cilj do koga je bilo jako teško doći sa svim obavezama u Evroligi i problemima koje smo imali, potrebna još jedna pobeda“, kaže Simonović.

BONUS VIDEO: Noć za istoriju NBA, cela hala ovacijama ispratila rekord Nikole Jokića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar