Foto: Starsport

Crveno-beli su izdali nekoliko smernica da bi utakmica protekla što bezbolnije.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastaju se u subotu od 18 časova u 167. večitom derbiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda ima dva boda više od Partizana i oba tima imaju imperativ pobede zbog svojih računa u trci za titulu.

Kako bi se sprečile gužve, iz Ljutice Bogdana savetuju da navijači dođu što ranije.

Zahtevaju da ne donose predmete zabranjene zakonom i navode da oni koji dođu moraju da imaju karte, bez obzira na godine.

Deca neće moći da sede u krilu roditelja i moraće da imaju svoja mesta, dok će kapije stadiona „Rajko Mitić“ biti otvorene tri sata pre početka susreta.

Na konferenciji pred okršaj je saopšteno da je do podneva u petak prodato oko 30.000 ulaznica, ali da je bio dostupan određeni broj za svaku od tribina.

„Apelujemo na sve osobe koje će doći na Marakanu u subotu, 16. aprila, izuzev dece, da po zakonu moraju poneti sa sobom identifikacioni dokument, kao i da navijaju fer i sportski i ponašaju se u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama“, pišu iz Zvezde.

Traže od navijača na istočnoj tribini da ne zauzimaju mesto na rampi za invalide, kako bi svi mogli da imaju pravi pogled ka terenu.

„Podsećamo da karte kupljene za meč sa Radničkim 1923 važe za utakmicu sa večitim rivalom, i da nije potrebna nikakva zamena, već je dovoljno samo doći sa tom ulaznicom“, dodali su iz Ljutice Bogdana.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde pevali Stanojeviću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar