Prva izjava Pešića po izlasku iz bolnice: Reagovali smo na vreme

Podeli:
Svetislav Pešić Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Svetislav Pešić, selektor košarkaša Srbije, napustio je Klinički centar Srbije nakon sedmodnevne hospitalizacije, a odmah je poslao poruku javnosti.

PROČITAJTE JOŠ

Istakao je da se oseća dobro i da se vraća reprezentativnim obavezama.

„U svakom slučaju sam bolje nego kada sam otišao u bolnicu, na vreme smo reagovali…Zahvaljujem se, pre svega, profesoru doktoru Vladimiru Đorđeviću, koji me je na intervenciju profesora doktora Dragana Radovanovića vrlo srdačno primio. Nakon dva dana već sam se osećao dobro, ali sam morao da ostanem u bolnici šest-sedam dana i ispoštujem protokol oko primanja terapije. Želim ovom prilikom da se zahvalim i kompletnom osoblju, koje je bilo ne samo profesionalno, već i vrlo srdačno“, rekao je selektor Pešić.

Pešić je bio hospitalizovan zbog infekcije grla, a njegov sin Marko je morao da se oglasi kako bi sprečio glasine o infekciji koronavirusom.

Sada ga očekuju pripreme pre kvalifikacije za Mundobasket jer će najpre 25. novembra Srbija igrati protiv Letonije, dok je tri dana kasnije na programu gostovanje Belgiji.

Prethodnog ponedeljka je Pešić želeo da okupi mlade košarkaše, kako bi ih isprobao na kontrolnim treninzima, ali su oni otkazani zbog njegovog zdravstvenog stanja.

BONUS VIDEO Samir Avdić, Karijev zlatni učenik: Pešić vraća Srbiju na tron

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Komentari

Vaš komentar