Kristijano Ronaldo je divljačkim ponašanjem privukao veliku pažnju javnosti, a jedan od prvih koji je reagovao na njegov izliv besa bio je komentator hrvatskog "Sportkluba". U trenucima pravog nesportskog ponašanja, ovaj čovek kraj mikrofona uspeo je sve da objasni jasno, ali i efektno nasmejavši navijače.

PROČITAJTE JOŠ

Najpre se Ronaldo našao u šansi, a onda je usledio pomračenje uma.

„Evo Kristijana Ronalda, Alison Beker je to uspeo da odbrani, stiže Kurtis Džons“, bila je prva reakcija na šansu Ronalda.

Nakon toga je Portugalac potpuno izgubio živce, pa je šutnuo dva puta Džonsa koji je bio na zemlju. Naravno, šutirao je loptu, ali namera je bila evidentna.

„Šta je ovo?! Šta je ovo što radi Kristijano Ronaldo? Šta mu je?! Kakva je ovo reakcija Kristijana Ronalda na čoveka koji je uzeo loptu. Napucavanje dok leži dole na travi, doduše, po lopti, ali šta je ovo? Pa nije ovo cirkus Kristijano Ronaldo“, rekao je u dahu.

I zaista, mnogi su postavljali isto pitanje kao i komentator „Šta je ovo“. Ronaldo je potpuno izgubio živce jer je očekivao mnogo bolju partiju „crvenih đavola“. Izgovora za ovakvo ponašanje nema, a samo ga je fudbalski renome spasao da ne dobije i direktni crveni karton.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram