Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde igraju u sredu, 13. oktobra meč treće runde Evrolige protiv litvanskog Žalgirisa, a karte će se u prodaji naći od ponedeljka, 11. oktobra.

Košarkaši Crvene zvezde mts vraćaju se u “Štark arenu” posle tačno 19 meseci, a očekuje se i velika posećenost, s obzirom da navijači većinu mečeva prošle godine nisu mogli da prate u dvorani zbog epidemioloških mera.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo će biti prvi meč crveno-belih kod kuće ove sezone u Evroligi, nakon gostovanja u Istanbulu i Tel Avivu, gde su zabeležili po poraz i pobedu.

Crveno-beli su najavili da su spremni i za velike utakmice i pobede, a da one dođu potrebno je da uz sebe imaju svog šestog igrača koji se nalazi na tribinama i koji iz godine u godinu pomaže timu na parketu da dolazi do velikih pobeda u Evroligi.

Prodaja karata će se obavljati na svim prodajnim mestima TICKET VISION, u celoj Srbiji i online (pruzimanje karata biće omogućeno na blagajni Štark Arene na dan utakmice), a svi zainteresovani biće u mogućnosti da kupe i dnevne karte i u „Štark areni“ na dan utakmice.

Podsećamo da prodaja sezonskih karata i dalje traje, i one se mogu kupiti radnim danima od 10-16h u kancelarijama kluba u „Hali Aleksanar Nikolić“, a tokom vikenda klub će se oglasiti i sa cenama evroligaških paketa koji će važiti za sve utakmice crveno belih u najeltnijem evropskom klupskom takmičenju.

MESTA I CENE KARATA

TRIBINA A, B, C, D                                 1.500

PARTER B, PARTER 4                            1.200

POČASNO MESTO BOČNO I RED       18.000

POČASNO MESTO BOČNO II RED      10.000

POČASNO MESTO I RED                      20.000

POČASNO MESTO II RED                     12.000

NIVO 400                                               700

VIP PPREMIJUM (COURT)                     6.000

LOŽA SEVER N200 – CENTAR            2.500

LOŽA SEVER N200- BOK                     2.000

LOŽA JUG N200- CENTAR                  2.500

LOŽA JUG N200-BOK                          2.000

SKYBOX                                                10.000

 

Gledajte Evroligu uz SBB i EON pakete

Utakmice Evrolige mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

(Promo)

BONUS VIDEO Tucak: Srbija ima pet top klubova, Hrvatska dva

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare