FOTO: EPA-EFE/ANGELO CARCONI
FOTO: EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Lacio je odlučio da produži ugovore sa Ćirom Imobileom i defanzivcem Frančeskom Ačerbijem, ali je posebnu pažnju privukao način na koji je klub to objavio.

Vest o produžetku saradnje dva fudbalera i kluba nije potvrđena direktno od strane nebesko-plavih, već je ozvaničena kroz finansijski izveštaj kluba u kom se navodi koliko će zarađivati Imobile i Ačerbi.

PROČITAJTE JOŠ:

Najbolji strelac Lacija sada ima ugovor do 2026. godine po kojem će zarađivati 3.500.000 evra godišnje uz bonuse, dok je centralni defanzivac produžio saradnju na još četiri godine, što će mu doneti novih osam miliona evra, odnosno dva po sezoni.

Imobile je trenutno povređen, a u dosadašnjem delu sezone ima šest golova na isto toliko nastupa, dok je Ačerbi stub odbrane na svakoj utakmici.

Što se tiče Sergeja Milinković-Savića, o njegovom mogućem transferu nema novih informacija. Cena srpskog reprezentativca prema „Transfermarktu“ trenutno iznosi 70 miliona evra, ali se procenjuje da bi kroz godinu ili dve mogao biti prodat nekom evropskom velikanu za daleko veću sumu novca.

Srbin ima važeći ugovor sa ekipom Mauricija Sarija do 30. juna 2024. godine.

Lacio se trenutno nalazi na šestom mestu Serije A sa 11 bodova iz sedam utakmica i već zaostaju deset poena za vodećim Napolijem.

BONUS VIDEO Bajro Župić o dizanju Piksija u vazduh, bežanju Sliškovića, čuvanju Deja i „dozvoli za ubijanje“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar