Foto: EPA/KAI FOERSTERLING

Prošlo je više od godinu dana kada smo u dokumentarnoj seriji "Poslednji ples" saznali koliko je zapravo Majkl Džordan voleo da se kocka. Sada je procurela još jedna takva priča.

Sve to je potvrdio Antoan Voker, bivši igrač Boston Seltiksa, Dalas Maveriksa, Majami Hita i Minesote Timbervulvsa.

PROČITAJTE JOŠ

Objasnio da je Džordan morao da odloži jednu konferenciju za medije kada je trebao da objavi povratak u NBA zbog preduge kartaške igre.

Objasnio je da su igrali čak 36 sati, te da je i izgubili čak 180 hiljada dolara.

„Kad god je Majkl ulagao, malo je dizao ulog. Bio je uveren da svako mora da doprinese ‘potu’ na taj način. U ovom slučaju radilo se o partiji na koju je ulaz koštao 20 hiljada dolara. Ako niste imali novac, niste mogli igrati. Sećam se da smo jednom igrali 36 sati u komadu, igrali smo protiv dvojice drugih igrača. Izgubili smo 900 hiljada dolara“, rekao je Voker.

U jednom momentu je Džordan poslao nećaka da ode u njegov dom i pokupio pola miliona dolara iz torbe za golf.

„Odlazio sam iz Bostona za nekoliko dana, pa sam imao 100 hiljada dolara kod sebe. Uvek sam imao novca kod sebe. Jordan je imao 200 hiljada dolara, ali u jednom trenutku je nećak morao da ode po zalihu. Drugi par je takođe imao puno novca, izgubili smo 180 hiljada dolara samo zato što je Džordan bio umoran“, rekao je Walker, koji je nekoliko godina nakon odlaska u penziju bankrotirao.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar