Foto: Tanjug/AP Photo/Garett Fisbeck

Aleksej Pokuševski i njegova Oklahoma odigraće utakmicu protiv Njujork Niksa u terminu koji savršeno odgovara ljubiteljima sporta u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ...

Meč protiv Niksa izabran je kao deo „NBA Saturday&Sundays“ programa, pa je zakazan za subotu, 13. martu od 20 časova po srpskom vremenu, pa će tako svi koji vole košarku moći na delu da vide Pokuševskog, koji je svojim partijama u poslednjih nekoliko nedelja pokazao ogroman potencijal, a najbolju partiju u sezoni je pružio protiv Dalasa.

Bivši košarkaš Olimpijakosa je ubacio 14 poena uz osam skokova i tri asistencije, pogodio trojku u samoj završnici utakmice, čime je direktno doprineo trijumfu svog tima nad Maveriksima, pa nema sumnje da će i protiv ekipe iz „Velike jabuke“ u takozvanom „NBA Primetime“ terminu dobiti šansu da se dodatno nametne.

Ovo će takođe biti idealna prilika da ljubiteji igre pod obručima na delu vide jednu od najtalentovanijih ekipa lige, pošto su uz Pokuševskog tu još Šaj Gilgijus-Aleksander, Darijus Bazleja, Lugenc Dorta, Teo Meladon, sve košarkaši mlađi od 22 godine.

Druga utakmica koja će biti odigrana u okviru „NBA Saturdays&Sundays“ programa jeste susret između Juta Džeza i Goden Stejt Voriorsa, i to u nedelju sa početkom od 21 čas.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar