Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Ekipa Partizana trenutno se nalazi na manjem odmoru pošto su takmičenja u Evrokupu i ABA ligi na kratko prekinuta zbog kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci.

PROČITAJTE JOŠ

To je bila i prilika za eminentni košarkaški portal „Jurohups“ da uradi presek dosadašnjeg učinka u Evrokupu i da napravi rang listu ekipa po kvalitetu, takozvani „power rankings“.

Prema njihovom mišljenju“+, Partizan je najbolji tim dosadašnjeg toka Evrokupa.

Crno-beli su se našli u centru pažnje čitave Evrope zbog dolaska na klupu Željka Obradovića i transfera Pantra i Ledeja, a sada se već priča i o učinku na terenu.

„Malo timova je konstantno kao Partizan na startu nove sezone, jedini poraz su imali od Andore i to samo kola koša nakon prilično lude četvrte četvrtine. Kevin Panter je glavni pokretač njihovog napada, a tu je i Zek Ledej koji se posebno istakao protiv Lijetkabeilsa. Pogledajmo samo treće kolo i meč sa Huventudom, kada je Partizan savršeno iskoristio momentum i zasluženo se nalazi na prvom mestu ove liste“, stoji u objavi Jurohupsa.

Pratite Evrokup uz SBB i EON pakete

Utakmice Evrokupa možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko niste korisnik SBB interneta putem EON aplikacije uz EON pakete koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji za 799 dinara mesečno, bez ugovorne obaveze

Partizan sledeći meč u Evrokupu igra u sredu u gostima protiv ekipe Metrpolitana iz Francuske, a utakmicu koja se igra od 20.30 možete gledati na kanalima Sport kluba.

Redosled timova u izboru „Jurohupsa“

1. Partizan

2. Huventud

3. Lokomotiva Krasnodar

4. Gran Kanarija

5. Virtus Bolonja

6. Budućnost

7. Valensija

8. Metropolitan

9. Andora

10. Turk Telekom

11. Venecija

12. Bursaspor

13. Lijetkabelis

14. Cedevita Olimpija

15. Ulm

16. Promiteas

17. Hamburg

18. Burg

19. Trento

20. Šljonsk

BONUS VIDEO  Pešic: Momci, pa ne igramo protiv Lejkersa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar