Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Bilo je 16 razlike na poluvremenu.

Košarkaši Partizana pobedili su Turk Telekom 75:71 u prijateljskoj utakmici odigranoj na međunarodnom turniru povodom 50 godina Igokee.

Pročitajte još

Crno-beli su dobro počeli meč, prvu deonicu su rešili u svoju korist 25:15, a bolji od ostalih bio je Danilo Anđušić koji je u prvom kvartalu ubacio čak tri šuta za tri poena.

Drugu četvrtinu Partizan je odigrao još bolje. Alen Smailagić je briljirao u tim trenucima. Stizao je krilni centar na obe strane terena, poentirao i u reketu i šutem van linije 6.75. Na odmor se otišlo rezultatom 44:28.

Crno-beli su u drugo poluvreme ušli dosta ležernije. Treći period izgubili su rezultatom 21:18, dok su u poslednjoj deonici postigli samo 13 poena, ali je i to bilo dovoljno za pobedu.

Kod crno-belih je najefikasniji bio Danilo Anđušić sa 15 poena, Alen Smailagić i Tristan Vukčević su dali po 13, a Ognjen Jaramaz i Frenk Kaminski po sedam.

Partizan je prethodno dan ranije na ovom turniru bio bolji od Hapoel Jerusalema. Narednu utakmicu, ekipa Željka Obradovića igra protiv CSKA iz Moskve u nedelju.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar