Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, najavio je da će crno-beli dozvoliti svim igračima da igraju za reprezentaciju u slučaju da se nađu na spisku Svetislava Pešića.

Srbiju tokom novembra očekuju okršaji sa Velikom Britanijom (11. novembar) i Turskom (14. novembar), a pobede su neophodne kako bi Srbija ostala u igri da izbori mesto na Svetskom prvenstvu.

PROČITAJTE JOŠ

„Dolazi nam jako važna utakmica protiv Velike Britanije, od koje nam zavisi hoćemo li ići na Svetsko prvenstvo ili ne. Ta utakmica se poklapa sa našom evroligaškom utakmicom protiv Olimpijakosa. KK Partizan je uvek davao na raspolaganje sve svoje srpske igrače, tako će biti i ovaj put, bez obzira na to što imamo važnu utakmicu s Olimpijakosom“, rekao je Mijailović.

Zatim je pojasnio da je reprezentacija prioritet.

„Želimo da pomognemo reprezentaciji da se plasira na Svetsko prvenstvo, pošto je to važno za celokupnu naciju, a i za državu koja mnogo ulaže u sport. Mi ćemo se, sa druge strane, boriti svim snagama da dobijemo Olimpijakos, pošto dugujemo veliku zahvalnost našim navijačima“.

Partizan 10. novembra gostuje Olimpijakosu, dok dan kasnije Zvezda gostuje Fenerbahčeu. Srpski klubovi ne igraju u vreme kada reprezentacija dočekuje Tursku.

BONUS VIDEO Lesor raspalio tribine, dve majstorije Partizanovog centra

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar