Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Košarkaši Partizana imali su dva specijalna gosta na meču protiv Cedevita Olimpije, ali im ni to nije pomoglo da zabeleže pozitivan rezultat, pošto su poraženi u meču 11. kola ABA lige sa 96:89.

PROČITAITE JOŠ...

U Beogradskoj areni se našao proslavljeni trener kluba iz Humske i čovek pod čijom trenerskom palicom su crno-beli ređali neverovatne uspehe i rezultate ne samo u Srbiji, već i u Evroligi, Duško Vujošević.

Čuveni Dule se pred početak utakmice pozdravio sa prvim čovekom Partizana Ostojom MIjailovićem, da bi potom kratko proćaskao i sa doskorašnjim kapitenom crno-belih, Novicom Veličkovićem, nakon čega se smestio i gledao derbi meč ABA lige.

No, nije Vujošević jedini koji se našao pored aut-linije kako bi ispratio ovaj meč. Doduše, drugo „zvučno“ ime nije tu bilo iz zadovoljstva, već kako bi na delu video jednog od pulena svog tima pred kojima potencijalno leži budućnost ove NBA franšize.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Naime, gost Partizana je bio aktuelni generalni menadžer Boston Seltiksa, Bred Stivens. Stivens je na funkciju generalnog menadžera došao sa trenerske klupe na kojoj je proveo osam godina, a u Beograd je stigao kako bi na licu mesta video izraelskog plejmejkera Jama Madara, inače jednog od najboljih košarkaša Partizana i glavnih uzdanica Željka Obradovića otkako se vratio među crno-bele.

Madar je protiv Cedevite pružio solidnu partiju, ubacio 16 poena uz četiri skoka, tri asistencije i tri ukradene lopte.

Bred Stivens, generalni menadžer Boston Seltiksa; Foto: ABA liga/Partizan NIS/Dragana Stjepanovic

BONUS VIDEO Grobari vređali Aleksandra Vučića

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram