Ostoja Mijailović o smrti Odža, Čoviću, budžetu, Voldenu, Trinkijeriju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

KK Partizan predao je finansijski izveštaj za 2019. godinu, ali su uočene određene nepravilnosti, pa je vraćen na doradu.

Posle fudbalskih večitih rivala, na red su došli crveno i crno-beli u košarci – da polože račune.

PROČITAJTE JOŠ

Na sajtu Agencije za privredne registre objavljeni su finansijski izveštaji FK Crvena zvezda i FK Partizan, a ovog ponedeljka i KK Crvena zvezda.

Ostao je još KK Partizan, koji je dostavio neophodni finansijski izveštaj poslednjeg dana roka – 4. avgusta, ali…

Finansijski izveštaj kluba na čijem čelu je Ostoja Mijailović imao je određene nepravilnosti i nedostatke, i mora ponovo da se obradi, može da se vidi na sajtu APR.

„Finansijski podaci prikazani u Odluci o raspodeli dobiti ili pokriću gubitka ne odgovaraju podacima iz obrazaca redovnog godišnjeg finansijskog izveštaja (u bilansu stanja ne postoji dovoljno dobiti prethodne godine kojim bi se pokrio ostvareni gubitak)“, navodi se u izveštaju od 11. avgusta na sajtu APR.

PROČITAJTE JOŠ Vučić o pomoći i nameštanju: Partizanu više dato nego Zvezdi

Takođe se navodi kako Partizan ima rok od 30 dana da dostavi ispravke redovnog godišnjeg finansijskog izveštaja i propisane dokumentacije.

„Obveznik je dužan da otkloni sve nedostatke po ovom obaveštenju. U protivnom, finansijski izveštaj i propisana dokumentacija neće biti upisani u Registar i javno objavljeni kao potpuni i računski tačni“, zaključuje se.

Finansijski izveštaj KK Partizan za 2019. ima određene nepravilnosti, pa je vraćen na doradu
Izveštaj KK Partizan; Foto: apr.gov.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare