Foto: EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Novo odlaganje mečeva u NBA ligi. Ljubitelji košarke neće moći da prate duel Minesote Timbervulvsa i Memfis Grizlisa, koji je trebao da bude odigran u subotu, te dva meča Vašington Vizardsa i Klivlend Kavalirsa (nedelja i ponedeljak). Pozitivan nalaz dobio je Karl Entoni Tauns, koji je odlučio da se obrati javnosti.

Ove informacije je preneo Šems Čaranija, poznati košarkaški novinar, koji je objasnio da je meč Minesote odložen jer je Tauns, prva zvezda Timbervulvsa, dobio ovog petka pozitivan nalaz na koronavirus.

PROČITAJTE JOŠ

Nije se dugo čekalo da i sam igrač potvrdi da je zaražen, a onda je poslao jaku poruku:

„Pre večerašnjeg meča dobio sam još jedan odvratan poziv da sam pozitivan na koronavirus. Odmah ću se izolovati i početi da pratim svaki protokol.

Molim se svakog dana da ova noćna mora od virusa prođe i molim sve da nastave da shvataju ozbiljno sve neophodne mere zaštite. Ne možemo da sprečimo širenje virusa sami, mora to da bude grupni napor svih nas.

Slama mi srce što moja porodica, posebno moj otac i sestra, nastavljaju da pate od anskioznosti koja dolazi sa dijagnozom koju znamo previše dobro, jer znamo koji ishod može da se desi.

Mojoj nećaki i nećaku Džolani i Maksu obećavam da neću završiti u sanduku pored bake i da ću pobediti ovo“, napisao je Tauns.

Minesota nije imala čak ni osam igrača koliko je minimalno neophodno da bi se meč odigrao.

U čevrtak je objavljeno da će Riki Rubio i Huančno Hernangomez propustiti meč, ali je ovog petka saopšteno da je i prva zvezda zaražena.

Podsetimo, Taunsu je tokom leta nekoliko članova porodice preminulo od posledica koronavirusa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar