Balša Koprivica može da se pohvali da već u 21. godini paralelno uči od dvojice velikana, Željka Obradovića i Svetislava Pešića.

Svakodnevno Balša prolazi kroz dril Željka Obradovića, a posle finala Kupa Radivoja Koraća u Nišu, ekspresno se pojavio na okupljanju reprezentacije.

Svetislav Pešić nije mnogo oklevao na početku treninga koji je bio otvoren za medije, odmah je otišao do Koprivice u želji da sa njim individualno radi.

Na Pešićevom „meniju“ bila je kretnja u reketu i borba za poziciju i šut iz okreta, pa je Koprivica morao da se pokaže pri horogu.

U pojedinim momentima, Pešić se čak našao i u ulozi čuvara centra visokog 216 centimetara.

Kako je to izgledalo, možete pogledati na snimku u vrhu teksta.

Na treningu u ponedeljak, prisutni su bili Dalibor Ilić, Aleksa Radanov, Marko Jagodić-Kuridža, Dušan Ristić, Nikola Jović, Boriša Simanić, Nemanja Dangubić, Balša Koprivica, Radovan Đoković, Uroš Trifunović, Nikola Đurišić, Jovan Novak i Aleksa Uskoković. Takođe, na treningu su, ali pored terena bili Dušan Beslać i Aleksa Avramović koji će se radu priključiti naknadno.

Pešić je najavio meč sa Slovačkom, spominjao je opet strance u reprezentaciji, ali i da se prate momci srpskog porekla koji su odavno u SAD.

Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs

BONUS VIDEO Ristić: Motivisani smo,maksimalno ozbiljno protiv Slovačke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram