Foto Tanjug/AP Photo/Nam Y. Huh

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa poraženi su od Čikaga na gostovanju sa 115:110, iako je Lebron Džejms imao standardnu dominantnu partiju.

PROČITAJTE JOŠ

Ubacio je Džejms 31 poen uz 14 skokova i šest asistencija, ispromašivao se samo u trojkama (1/7), Entoni ga je ispratio sa 21 poenom, ali to nije bilo dovoljno na gostovanju Bulsima.

Derozan je briljirao u Bulsima sa 38 poena i šest asistencija, Bol je dodao 19 poena, Nikola Vučević imao je standardnu partiju sa 19 poena i 13 skokova uz dve asistencije.

Baranin i ekipa su odigrali usput i za Denver, koji je tik iznad Lejkersa na tabeli uz dve utakmice manje, u zoni plej-ofa.

Biće žestoka borba za pozicije u NBA ligi ove sezone, mnoge ekipe kubure sa povredama, a biće dodatnih komplikacija za raspored jer su ove noći odložena tri meča, Filadelfija – Nju Orleans, Atlanta – Klivlend i Bruklin – Denver.

Zbog odlaganja je propuštena prilika da vidimo Nikolu Jokića i eventualni povratak Bogdana Bogdanovića posle povrede, a nije bilo ni Bobana Marjanovića u igri Dalasa.

Minesota je nadigrala Dalas uz 24 poena Taunsa, Hardavej je predvodio Mavse sa 28 poena uz po šest skokova i asistencija, osetilo se odsustvo Luke Dončića, iako je tim iz Teksasa bio u egalu do same završnice.

Finiks je deklasirao Hornetse uz 19 poena Mekgija, Sakramento je nadigrao Sparse uz 29 poena Hilda i sjajan učinak momka koji je naslednik Bogdana Bogdanovića u Kingsima – Halibarton je imao 27 poena i 11 asistencija.

NBA liga, rezultati

Detroit – Majami 100:90

Memfis – Portland 100:105

Sakramento – San Antonio 121:114

Čikago – Los Anđeles Lejkers 115:110

Minesota – Dalas 111:105

Finiks – Šarlot 137:106

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Sramota sporta, rasizam u Nemačkoj

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar