Majami Hit;
Majami Hit; Foto: Tanjug/AP Photo/Lynne Sladky)

Retko ko je mogao i da pretpostavi da će Detroit ovako ubedljivo da savlada Majami.

Još jednom je Majami morao da igra bez prve zvezde Džimija Batlera, ali je sada bio liga ispod Detroita (7-19) koji je ubedljivo slavio sa 116:96.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski košarkaš Nikola Jović proveo je devet minuta na parketu, postigao je pet poena uz jedan skok. Postigao je dva od četiri šuta iz igre, te jednu trojku iz tri pokušaja.

Susret je presudio Bojan Bogdanović koji je postigao čak 28 od 31 poena u drugom poluvremenu, a pratio ga je Alek Burks sa 18 poena.

„Hteli smo da igramo brže u drugom poluvremenu i da se lopta dobro kreće. Pogodio sam dve trojke i sve se otvorilo. Ovo je velika timska pobeda. Zadržali smo sjajan napad na ispod 100 poena“, rekao je Bogdanović.

Tajler Hiro je bio najefikasniji u Majami sa rekordom sezone od 34 poena po prvi put u pet poslednjih sezona Hit ima negativan skor nakon 25 susreta (11-14).

„Prosto nismo igrali dobro. Mislio sam da smo bili prilično stabilni defanzivni kroz tri četvrtine, a onda se brana otvorila“, poručio je Erik Spolstra, trener Majamija.

Prvi put ove sezone je Viktor Oladipo obukao dres Majamija nakon što je imao problema sa kolenom. Postigao je devet poena za 18 minuta, ovo mu je bio tek 80. nastup od potencijalnih 317 od kada je povredio koleno u Indijani 2019. godine.

BONUS VIDEO Jokić: Želim da budem Tim Dankan Denver Nagetsa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar