Nikola Jokić
Nikola Jokić, Foto: Screenshot Twitter Denver Nuggets

Nikola Jokić je pravi košarkaški virtouz. Srpski centar je nebrojeno puta do sada pokazao koliko uživa da igra pod obručima, ali i tokom uobičajenih razgovora se ne razdvaja od lopte. Jedna njegova reakcija izazvala je veliku pažnju.

PROČITAJTE JOŠ

Jokić je pred meč sa Oklahomom ušao u dvoranu kako bi se pripremio i da bi se zagrejao kako valja, a na samom početku je priredio šou.

Srpski centar je seo u prvi red tribina i razgovarao sa nekim iz Denvera, a kada je začuo sirenu usledila je instinktivna reakcija. Pokupio je loptu sa sedišta i odmah šutirao. Nimalo neočekivano, pogodio je ovaj šut bez da lopta dodirne obruč.

Ipak, ono što jeste bio neuobičajeno je da ga ovakva majstorija nije učinila da je barem proslavi. Samo je hladnokrvno pogledao šta je uradio i nastavio sa svojom uobičajenom praksom, tražio je da mu vrate loptu.

Mnogi su komentarisali da bi Stef Kari od toga napravio pravi šou, dok Jokić kao da je želeo da dokaže sebi da može. Kada je video da može, već je razmišljao o nekim drugim stvarima.

 

BONUS VIDEO Jokićev trener o modernoj košarci

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar