Foto: AP Photo/Steve Dykes

U poslednjem meču pred početak plej-ofa, Nikola Jokić i Jusuf Nurkić vodili su žestoku bitku na terenu, a ekipa Portlanda je trijumfovala rezultatom 132:116.

PROČITAJTE JOŠ

Jokić je uprkos porazu odigrao još jednu sjajnu utakmicu, a kako je sezona gotova, završena su i glasanja za izboru MVP igrača, pa je posle utakmice pitanje na tu temu dobio i Jusuf Nurkić.

#related-news_0

„Ako Lilard ne bude MVP, onda to mora da bude Nikola Jokić. Bio bih srećan zbog njega. Sigurno zaslužuje tu nagradu“ istakao je Nurkić.

Na pitanje o odnosu sa Srbinom,za koje je bilo priča da su loši još iz perioda kada su zajedno igrali u Denveru, Nurkić je rekao da je između njih sve u redu.

„Mislim da imamo sjajan odnos. Mislim da nikada naši odnosi nisu zahladneli, jedino što je situacija sa koronavirusom malo sve usporila, ali se čujemo. Još otkako sam bio u Denveru. Što se tiče čuvanja Jokića, potrebno je da se uključi ceo tim, nije odbrana rad samo jednog čoveka“ rekao je Nurkić

Nikola Jokić je odličan tokom cele sezone, sa prosekom od 26.4 poena, 10.8 asistencija i 8.3 asistencija po utakmici i glavni je kandidat za titulu MVP-a.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar