Nikola Jokić nokaut
Nikola Jokić nokaut; Tanjug Foto: AP Photo/David Zalubowski)

Srpski centar imao je peh na početku sezone.

Još uvek nije poznato da li će Nikola Jokić morati da pauzira zbog povrede desnog zgloba ruke.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, iako je proveo nešto više od 15 minuta protiv Oklahome Siti Tander u prvom meču predsezone srpski centar je samo jednom šutirao iz igre. Postigao je dva poena, ali je mnoge zabrinulo kada su videli ogroman zavoj na njegovoj ruci.

Isprva je Majkl Meloun, trener Nagetsa, poručio da je u pitanju samo mera predostrožnosti, ali poslednja situacija sa treninga ne deluje obećavajuće.

Majk Singer, novinar koji prati Nagetse, pojasnio je situaciju sa poslednjeg treninga.

„Majkl Meloun je rekao da Nikola Jokić nije potpuno učestvovao u treningu, koji je imao mnogo delova koji su mogli da se gledaju uživo. Rekao je da ga zglob muči i da žele da budu pametni u vezi sa tim“, napisao je Singer.

Istovremeno je u utorak Jokić poručio da ima čudan osećaj u zglobu, što je alarmiralo sve, pa se razmišlja i o snimanju zgloba, saopšteno je posle poslednjeg trenera.

Jokić je u prethodne dve godine odigrao mnogo mečeva od onog čuvenog „mehura“ u Orlandu, a morao je da ima veliku minutažu i zbog povrede Džamala Mareja i Majkla Portera Juniora. Kada se činilo da su svi problemi Denvera konačno završeni došlo je do novog…

Činjenica da je srpski centar dobio poštedu otvorila je mnoga pitanja jer je nakon meča stiglo uveravanje da problem nije veliki.

U međuvremenu zglob je nastavio da muči Jokića, pa ostaje da se vidi da li će propustiti preostale mečeve predsezone. Sledeći susret Denver igra u petak na subotu od 02.00.

BONUS VIDEO Jokić: Hoću da budem Tim Dankan Denver Nagetsa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar