Nikola Jokić
Nikola Jokić; Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Karmelo Entoni je udario na Denver, a onda je tek po dolasku kući, možda, shvatio kakvu je grešku napravio.

Karmelo Entoni je jedan od najboljih igrača u istoriji Nagetsa, ali je ostao u senci onoga što danas radi Nikola Jokić. Sa tim se veoma, veoma teško nosi.

PROČITAJTE JOŠ

Jokić je doneo Denveru šampionski prsten, što Entoni nikada nije uspeo, a zajedničko dvojici igrača je što su nosili broj 15.

Entoni je bio rekorder franšize po mnogo čemu dok se nije pojavio Jokić, a Amerikanac je optužio Denver da su hteli da ga obrišu.

„Bio je to sitničav potez. Nije kao da su birali brojeve već su mu bukvalno dali taj: ‘Evo ti 15’. Stavili ste Jokića u središte toga. On nema pojma šta se dešava. Možda bi on rekao: ‘E, mogao bih da nosim 15, to je Melov broj’. Mogao ga je nositi da bi odao poštovanje. Ali oni su mu dali 15 kako bi pokušali da izbrišu ono što sam uradio. Znao sam da razmišljam o tome, ali ne mislim više. Šta je trebalo da bude bilo je“, rekao je Entoni.

Niko nije očekivao da će 41. pik na NBA draftu odjednom postati najbolji igrač, a pogotovo greši zbog toga što je Jokić i u dresu Mege nosio broj 15.

Dakle, nema dileme da je i Jokić hteo upravo taj broj na leđima, a i pre Jokića od 2012. do 2014. godine je Denver imao petnaesticu kada je taj broj nosio Entoni Rendolf.

BONUS VIDEO Kad pogodite viner sa protivnikove strane terena!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar