Foto: AP Photo/Jack Dempsey

Denver Nagetsi su osvojili titulu pobedom nad Majami Hitom u pet utakmica velikog finala.

Pre toga su iza sebe ostavili Minesotu, Finiks i Lejkerse i postali šampioni prvi put u svojoj istoriji.

PROČITAJTE JOŠ:

Kevin Garnet i Pol Pirs, nekadašnji NBA igrači i šampioni u podkastu ne mogu da se načude reakciji srpskog igrača koji posle osvojenog prstena nije delovao tako uzbuđeno. Garnet je zbog toga i opsovao u neverici i pitajući se kako je moguće da je neko tako skroman.

„Džoker deluje kao najskromniji ma****ac kog sam ikad video. Nikad nisam video igrača koji je upravo osvojio NBA prsten i da je bio jednostavno – pospan. Više ga je zanimala ćerkica, bio je isključen. Bio je ono što mi kažemo ‘isključen’. Kad kažeš to, to je. Ne pitaš takvog igrača ništa, kolena su mu već u ledu, mi to zovemo ‘isključen i on je bio. Bio je kao neeee, imam avion, odlazim ujutru. Kažu mu: Ali imamo paradu. Neee… Najskromnija stvar koju sam video“, rekao je Garnet.

Pol Pirs kaže da je bilo kao da ga je Tanos, Marvelov strip negativac, pucnuo prstima i poslao ga je negde drugde da „kulira“. Jokić na kraju jeste ostao na paradi, otišao je sa saigračima i u Las Vegas, ali je onda za vikend došao u Srbiju gde će bar neko vreme provesti u rodnom Somboru.

„Posao je završen, posao je završen, ja sam otišao. Gotovo je, nemam više obaveza. Pričate o paradi? Kakva parada. Nikad nisam to video, on je jedan jedini. Nikad nisam video ni šampionsku sliku sa tvojim najboljim igračem u trećem redu fotografije. Ako pogledate Denverovu fotografiju, imaju igrače napred, osobolje u drugom redu, trenere, treći red su prijatelji i porodica, mislim da je Džoker verovatno u četvrtom redu, nije ni na slici Pi“, rekao je Garnet Pirsu.

Garnet i Pirs takođe imaju jedan šampionski prsten i postali su legende Boston Seltiksa tako što su 2008. uspeli zajedno sa Rej Alenom i ostatkom ekipe da dođu do trofeja Lerija O’Brajena u finalu protiv Los Anđeles Lejkersa.

BONUS VIDEO: Lebron bukvalno skinuo kapu Jokiću i progovorio o mogućoj penziji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare