Twitter.com

Poznate su cele postave za predstojeći Ol Star, koji se održava u Klivlendu.

Nikola Jokić igraće u timu koji predvodi Lebron Džejms, a lider Lejkersa je birao postavu protiv Kevina Durenta.

PROČITAJTE JOŠ...

Džejms u svom sastavu ima osvajače poslednje tri MVP nagrade, Nikolu Jokića i Janisa Adetokumba, tu su još Stef Kari i Demar Derozan.

Na drugoj strani su Džoel Embid, Džejson Tejtum, Dža Morant, Trej Jang i Endrju Vigins, Durent neće igrati zbog povrede.

Kod Lebrona su još Luka Dončić, Džimi Batler, Darijus Garland, Džejms Harden, Donovan Mičel, Kris Pol i Fred VanVlit.

Kod Durenta, tu su još Lamelo Bol, Devin Buker, Rudi Gober, Drejmond Grin, Zek Lavin, Kris Midlton, Dižonte Marej i Karl Entoni Tauns.

Pomalo ponižavajuće delovao je kraj biranja igrača za Hardena. Durentu je ostalo da bira između Džejmsa i Rudija Gobera, izabrao je reprezentativca Francuske.

Time je jasno pokazao šta misli o dojučerašnjem saigraču koji je otišao u Filadelfiju trejdom. Vladalo je nezadovoljstvo u Bruklinu zbog Hardena, rešili su ga se Netsi, a i Durent na Ol staru. Tokom izbora, „bacale“ su se i fore na račun Hardena, pa se Lebron zapitao da li je sada zdrav.

Čarls Barkli je konstatovao da sada jeste, čim je trejdovan. Zanimljivo je da će Jokić biti u timu sa Džimijem Batlerom, liderom Majamija koji mu je pretio zbog nokautiranja Markifa Morisa.

BONUS VIDEO Srpske košarkašice i himna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare