Nikola Jokić
Foto: Jamie Schwaberow / Getty images / Profimedia

Dugo se čekalo da se šampionski tim okupi pred početak nove NBA sezone, a sa posebnim nestrpljenjem se odbrojavalo do povratka momka iz Sombora.

Nikola Jokić se pojavio na prozivci Denvera i odmah pokazao zbog čega je tri godine zaredom najbolji igrač NBA lige. Ne samo zbog dve MVP nagrade, ne zbog nagrade za MVP NBA finala, već upravo zbog toga što je doveo Denver do titule i što je na tom putu bio ubedljivo najdominantniji.

PROČITAJTE JOŠ

Imao je slobodno leto, odlučio je da je previše za njega u ovom momentu da obuče dres Srbije na Mundobasketu, a onda se pojavio na treningu Denvera i odmah zablistao.

Srpski centar je odmah pokazao da nije izgubio osećaj, snagu ili pokretljivost već prvim radnom danu u reketu Denvera.

„Stvari koje su nam nedostajale – ovo“, bio je kratak opis na Instagramu Denvera.

View this post on Instagram

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

Navijači su komentarisali da je za njega košarka kao vožnja bicikla. Ne mora da dodirne loptu čitavo leto, a opet će biti maestralan.

I to je bio samo jedan detalj zbog kog navijači veruju da bi Nagetsi drugu godinu zaredom mogli da osvoje titulu šampiona. Drugi detalj? Pozdrav na kraju treninga.

„Back-to-back“, povikali su svi igrači složno, što je američka kovanica koja se odnosi na osvajanje titule dve godine zaredom. Cilj tima iz Kolorada je i više nego jasan i najviši mogući. Sve sem titule bi verovatno proglašeno za neuspeh.

View this post on Instagram

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

BONUS VIDEO Jokić osvaja trofeje i kada je na odmoru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar