Andrea Trinkijeri i Željko Obradović
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Andrea Trinkijeri je bio omiljen među navijačima dok god je bio na klupi Partizana, ali od tog trenutka je imao nekoliko izjava koje se nisu dopale navijačima. Tako je bilo i ovog puta.

Andrea Trinkijeri koji je od 2018. do 2020. godine bio trener crno-belih smatra da je „parni valjak“ slabiji nego prošle sezone, pre svega zbog odlaska Matijasa Lesora.

PROČITAJTE JOŠ

„Partizan izgleda slabije nego prošle sezone, pre svega jer je ostao bez nezamenljivog igrača kakav je Matijas Lesor. Možda je čak i Dante Egzum nezamenljiv, ali Pi Džej Doužer je sve bolji iz utakmice u utakmicu. Dodali su u ekipu visokog centra kakav je Frenk Kaminski, ali i dalje im nedostaje atletski snažan košarkaš kakav je Lesor“, počeo je italijanski stručnjak za „Basketnews“.

Zatim se osvrnuo na Panatinaikos koji je uz Crvenu zvezdu imao najaktivniji prelazni rok.

„Panatinaikos je postigao 11 poena za 20 minuta i pretrpeo seriju od 27:0 protiv Olimpijakosa u Superkupu Grčke. Napravili su bombastične potpise, ali onda uvek morate da igrate utakmice. Mislim da su oni na graničnom nivou u plej-ofu. Razgovaraćemo o tome u novembru.“

Dotakao se i pojačanja koje je doveo Olimpijakos.

„Želim da vidim kada će shvatiti kako da igra u tom timu. Ti si ili nuklearni ili svemirski naučnik u tom ofanzivnom sistemu. On i Sikma mogu vrlo lako da se prilagode na papiru, onda će to morati da pokažu na terenu. Izgubili su Vezenkova i uzeli drugačijeg, ali takođe sličnog igrača. Jedan. koji ne dribla loptu toliko“, završio je Italijan.

Sve mečeve Evrolige/Evrokupa gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

BONUS VIDEO Kaminski o Partizanu, Obradoviću, Bogdanu…

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar