Foto Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Morao je jednom i MVP da se umori

Košarkaši Golden Stejta slomili su Denver na gostovanju sa 113:102.

Silno je želeo Stef Kari da se revanšira Nikoli Jokiću za bolne poraze, uspelo mu je u tome zahvaljujući problemu sa faulovima u kom je dugo bio MVP.

PROČITAJTE JOŠ

Prerano je Jokić zaradio četiri lične greške i zbog toga je Majkl Meloun balansirao sa njegovom minutažom kako bi ga sačuvao za završnicu i prelomne momente.

Ipak, to nije dalo rezultat, iako je MVP individualno odigrao dobar meč. Došao je Jokić do 23 poena, 12 skokova i devet asistencija za 31 minut na parketu.

Ipak, mrlja ostaju trojke, Jokić je promašio svih osam, Stef Kari je meč okončao sa 34 poena i devet skokova uz tri asistencije, za tri je imao 5/12.

Nagitsi su u završnici preokrenuli i poveli sa 102:100, na tome je i ostalo – serija od čak 13:0 prelomila je meč.

Nemanja Bjelica odigrao je 20 minuta, ali je samo jednom šutirao za tri i promašio, ostao je na dva skoka i tri asistencije.

Denver je pobedio u sva tri prethodna sezonska duela, pa je Golden Stejt uspeo da izbegne potpuni debakl u međusobnim susretima.

U prethodnoj noći, odigran je još samo jedan meč, u kom su Durent (25 poena, 14 skokova) i Kari (24 poena) režirali ubedljivu pobedu nad Filadelfijom, koju je Embid predvodio sa 27 poena i 12 skokova.

NBA, rezultati

Filadelfija – Bruklin 100:129

Denver – Golden Stejt 102:113

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar